Преминете към основното съдържание

Ема Стоун е бременна

Актрисата очаква първото си дете от Дейв Маккари

Ема Стоун е на път да стане майка. Актрисата е бременна с първото си дете от съпруга си Дейв Маккари, за когото се омъжи тайно миналата година. „Тя изглежда много щастлива и много развълнувана - тя непрекъснато въздиша и гука. И изглежда страхотно, сякаш блести.”, сподели източник пред американското издание на сп. ELLE. "Тя продължава да е много активна и тренира ежедневно."

Преди повече от две години Стоун сподели в интервю за желанието си да скоро да създаде семейство. "Аз съм в мир със себе си", каза тя. „През последните няколко години беше толкова трудно да се работи. И честно казано, повечето от желанията ми вече са лични и по-малко професионални. Възгледите ми за децата се променят с напредването на възрастта. Никога не съм гушкала деца. Като тийнейджър си мислех: „Никога няма да се омъжа, никога няма да имам деца“. Но после пораснах и си помислих: „Наистина искам да се оженя, наистина искам да имам деца“.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser