Преминете към основното съдържание

Емили Блънт е новата Мери Попинз

През 2018 г. ще видим актрисата в образ, който много повече се доближава до новата ѝ роля в живота – майка на две деца
© Disney Enterprises Inc.

Тенденцията, наложена от „Дисни“ в последните години – да актуализира любимите ни детски приказки, продължава на голям екран. Този път под формата на мюзикъл, режисиран от Роб Маршал (работил и по отличения с шест „Оскар“-а мюзикъл „Чикаго“). Снимките вече започнаха, а в главната роля е Емили Блънт, която само преди броени месеци роди второто си дете.

Дъщеря ѝ Вайълет е четвъртият член в семейството на Емили, актьора Джон Красински и 2-годишната Хейзъл и се появи навръх американския Ден на независимостта – 4 юли. Обстоятелството „пълна къща“ явно не само не пречи на актрисата да продължи работата си по следващия филмов проект, ами и ѝ помага, предвид ролята ѝ в него – на летящата детска бавачка Мери Попинз.

По Коледа догодина

„Мери Попинз се завръща“ е продължението, което почитателите на грижовната героиня очакват вече над 50 години. Горе-долу толкова изминаха от първия филм по класиката на „Дисни“. Игралната версия от 1964 г., с Джули Андрюс и Дик Ван Дайк е номинирана за цели 13 „Оскар“-а и разказва историята на феята бавачка, сплотила с чудесата си семейство Банкс. Сюжетът е по оригиналната книжна поредица на Памела Травърз за консервативния банков служител Банкс, който вечно отсъства от къщи и липсва на съпругата си и двете им деца.

© Disney Enterprises Inc.

В продължението „Мери Попинз се завръща“, което очакваме на голям екран по Коледа догодина, приказната бавачка отново попада в дома на Банкс. Но този път, за да помогне на банкера и децата му да преодолеят загубата на г-жа Банкс. Действието се развива по следващите книги от поредицата на авторката Памела Травърс. Нямаме търпение да видим Лондон от средата на 30-те години на миналия век! А поглед към това, как ще изглежда Емили Блънт в елегантния винтидж стил на епохата, успяваме да хвърлим благодарение на ексклузивни кадри от снимачната площадка.

„Емили беше първата и единствена актриса, за която се сетих, когато планирах завръщането на Мери Попинс“, казва режисьорът Роб Маршал. Изобщо не се съмняваме в думите му, предвид случващото се в личния живот на актрисата. И отсега си отбелязваме в календарите за 2018 г., че Коледата ще е семейна и вълшебна.

© Disney Enterprises Inc.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser