Преминете към основното съдържание

Емили Блънт и Джон Красински очакват второ дете

Дъщеря им Хейзъл има британски акцент
Емили Блънт и Джон Красински
Емили Блънт и Джон Красински © Splash

Говорителят на актьорите Емили Блънт и Джон Красински потвърди пред американско списание, че двойката е в очакване на второто си дете. Повече информация обаче засега не се издава - нито в кой месец е звездата, както и дали 23-месечната им дъщеричка Хейзъл ще си има братче или сестриче.

В момента 32-годишната Емили се е съсредоточила върху снимките на новия си филм The Girl on the Train. Медиите отвъд Океана пък побързаха да отбележат, че последният път, в който актрисата е била снимана, на 20 януари, е носила широко палто, с което явно иска да прикрие наедряващото си коремче. Съпругът й Джон Кразински също не спира да работи, като в момента промотира новата си лента The Hollars.

Двойката сключи брак през 2010 г., след двугодишна връзка. През февруари 2014 г. се роди и дъщеричката им Хейзъл. Наскоро в разговор с ТВ водещата Елън Дидженеръс, Джон обясни, че малката много говори и дори е успяла да прихване британски акцент на майка си, което било много забавно.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser