Преминете към основното съдържание

Емили Ратайковски намекна, че се среща с Хари Стайлс от два месеца

"Човекът до мен е много мъжествен."

Преди седмица Емили Ратайковски и Хари Стайлс бяха забелязани да се целуват в Токио. Малко преди това, в епизода на подкаста Going Mental с Eileen Kelly, моделът призна, че излиза с "прекрасен" мъж.

Подкастът беше излъчен на 9 март, а две седмици по-късно двойката беше забелязана заедно. Вероятно моделът споменава именно Хари в интервюто.

„Тъкмо започнах да излизам с някого, когото мисля, че харесвам. Това е съвсем различно нещо. Помислих си „Той е страхотен“, каза Ратайковски.

Тя допълни, че предпочита да има до себе си независим и смел партньор, подобен на баща си. "Харесвам независими мъже. Мисля, че това е много важно за мен, защото имам натоварен живот."

"Мъжествеността ме привлича, тя ме подлудява. Ако искате да подходите от гледна точка на психоанализата, тогава баща ми беше хипер-мъжествен човек, а също и художник. Моята представа за мъжественост от ранно детство е много традиционна: той спортува, оправя всичко у дома, но в същото време се занимава с изкуство, креативен и уязвим.

Човек с такива качества се намира много трудно“, отбелязва Емили. Освен мъжественост той трябва да притежава и "острота" и да умее да я разсмива. Моделът наскоро призна, че според нея мъжете "мислят само с членовете си" и тя планира да има второ дете сама.

Откакто през септември миналата година Емили подаде молба за развод със Себастиан Биър-МакКлард, тя е засичана в компанията на различни мъже. Моделът ходеше на срещи с Пийт Дейвидсън, Ерик Андре, имаше слухове и за връзка с Брад Пит.

Новият й любим на Хари Стайлс се раздели с актрисата Оливия Уайлд след две години връзка още през ноември миналата година. Оливия беше много разстроена от раздялата и започна отново да прекарва времето си в компанията на бившия си съпруг. Актрисата нарече връзката между Хари и Емили "предателство", тъй като дълго време беше в приятелски отношения с манекенката.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser