Преминете към основното съдържание

Емоционалното завръщане на Деми Ловато

След 2-годишно отсъствие от сцената

© Getty

Тази нощ в Лос Анджелис се проведе 62-рото издание на наградите „Грами“. Освен двете големи новини – Били Айлиш с пет спечелени грамофончета и трагедията с Коби Брайънт, се открои и още една. А именно дългоочакваното завръщане на Деми Ловато.

27-годишната певица се появи на сцената облечена в разкошна бяла рокля на дизайнера Christian Siriano и изпя новата си песен „Anyone“. Изпълнението беше изключително емоционално – Ловато трябваше да го започне отначало, а докато пееше, сълзи се стичаха по лицето й. Това е първото участие на Деми след турнето й „Tell Me You Love Me“ и свръхдозата през юли 2018 г.

Певицата сподели, че песента „Anyone“ е записана четири дни преди свръхдозата и че по това време тя дори не е осъзнавала, че това е „вик за помощ“.

„Боже, искам да се върна във времето и да помогна на онази моя версия.“

Деми Ловато години наред се бореше със зависимостта си към алкохола и наркотиците, а след тежката свръхдоза премина през дълъг възстановителен процес. Певицата обяви участието си на наградите „Грами“ само няколко дни преди церемонията. Предстои да я видим съвсем скоро и на Super Bowl (2 февруари), където тя ще изпълни американския химн.

Деми Ловато влезе в болница заради свръхдоза хероин

Вижте повече

Деми Ловато влезе в болница заради свръхдоза хероин

Певицата е хоспитализирана в Лос Анджелис

GRAMMY 2020: Всичко интересно, което се случи

Вижте повече

GRAMMY 2020: Всичко интересно, което се случи

Сценично поведение, приемане на награди и още други Grammy моменти

Дженифър Лопес и Шакира заедно на една сцена?

Вижте повече

Дженифър Лопес и Шакира заедно на една сцена?

Невъзможното - възможно!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser