Преминете към основното съдържание

Енрике Иглесиас и Ана Курникова станаха родители на близнаци

Децата на звездната двойка са момче и момиче, носещи имената Николас и Люси
© Getty

Броени дни преди Коледа, прекрасната новина, че руската тенисистка и фотомодел Ана Курникова е родила близнаци от дългогодишния си приятел Енрике Иглесиас бързо обиколи света. Бремеността на красивата Ана е била пазена в абсолютна тайна и все още не са потвърдени точната дата и час на раждането на новите членове на семейството.

Децата на звездната двойка са момче и момиче и носят имената Николас и Люси. Родителите им са заедно от близо 17 години, като връзката им мина през редица раздели, но в крайна сметка двамата успяха да я съхранят до днес като се врекоха един на друг в любов по най-прекрасния начин. 

За момента младите родители нямат сключен брак, а и за напред не планират да вдигат сватба. Ана и Енрике споделят, че така се чувстват прекрасно и ще продължават да живеят в дома си в Маями, радвайки се на новородените бебета. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser