Преминете към основното съдържание

EON. TV Революция!

Новата EON услуга на Vivacom поставя началото на нова ера в телевизията

В свят, в който господар е интернета, а информацията е навсякъде, добре познатия начин за гледане на телевизия отдавна е отживелица. Край нас са всички онези стрийминг платформи, YouTube и какво ли още не. Свикнали сме да имаме избор да превъртаме назад или напред, да съобразяваме какво, кога и как ще гледаме според собствения си график, а не обратното. Днес няма значение, че любимото ни предаване започва точно в 18:00ч. по програма Х. Ако нямаме избор да го гледаме по-късно, то значи не ни е любимо.

Усетили тенденциите, Vivacom ни представя новото поколение умна телевизия EON. Платформата на оператора е достъпна на всякакви устройства, а елегантният приемник може да направи всеки телевизор смарт.

EON се предлага в три различни пакета, които съчетават иновативната телевизия със супер бърз интернет, всеки от които включва EON приемник (SmartBox), EON Smart TV приложение и мобилно приложение EON. Разликата между пакетите е в броя включени TV канали и видеотеки, както и в скоростта на интернет връзката. Можете да имате EON Smart TV App на телевизора си, а мобилното приложение на EON може да бъде използвано на смартфон, таблет, лаптоп или компютър. То се активира лесно в няколко стъпки през MyVivacom мобилно или web приложение на Vivacom. Нямате SmartTV? „Вълшебната кутия“ EON SmartBox превръща всеки телевизор в умен такъв, с достъп до съдържание в YouTube и популярни игри в GooglePlay на всеки телевизор. Приемникът се предлага с Bluetooth дистанционно управление с гласово търсене на български, което се среща много рядко.

​Имате достъп

С EON имате възможността да гледате телевизионно съдържание на повече от 200 канала до 7 дни след първото му излъчване по телевизията, както и да избирате между над 10 000 заглавия от различни видеотеки, които се обновяват непрекъснато. Всичко това ви гарантира приятни, развлекателни вечери със семейството. Но удобствата не спират до тук. Услугата ви дава възможност да започнете да гледате съдържание на едно устройство и да продължите да гледате на друго, независимо дали това е вашият смарт телевизор, телефон, таблет или компютър.

Бърз интернет

Vivacom предлага услугата EON в три пакета – LIGHT, FULL и PREMIUM, според нуждите и бюджета ви. В момента се предлага на промоционалната цена от 1лв с ДДС на месец за първите два месеца при EON LIGHT или първите 4 месеца при FULL и PREMIUM при сключване на двугодишен договор.

И трите пакета предлагат супер бърз оптичен интернет със скорости съответно – до 100 Mbps, 500Mbps или 1Gbps за сваляне, а интерфейсът е еднакъв на абсолютно всички устройства. Приложението предлага и чудесна търсачка, с която освен по име, можете да търсите филми и програми по жанр, година, рейтинг и име на любим актьор, а 4К резолюцията, която предлага услугата, буквално пренася киносалона в собствения ни дом.

Пълната информация за функционалностите и пакетите на EON може да намерите на vivacom.bg.

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser