Преминете към основното съдържание

Ermanno Scervino представи новата си пролетна колекция в дворец

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

По време на Седмицата на модата в Милано видяхме и новата пролетна колекция на Ermanno Scervino, във внушителния Palazzo Francesco Turati, построен през 1880 г. от инженерите Понти и Бордоли, по поръчка на графовете Турати. През 1950 г. дворецът е реставриран, но външната фасада не е променяна, за да запази историческата си ценност. Всяка година това място е домакин на над 1000 събития от всякакъв вид: семинари, конференции, гала вечери, обучителни курсове, лансиране на нови продукти, изложби, модни ревюта, шоуруми и концерти.

Ревюто на Scervino се отличи с женствени силуети, много изисканост и любов към детайлите. Нежните пера, ефектната дантела и блестящите пайети направиха тоалетите още по-впечатляващи. Преобладаващи цветове в колекцията са белият и черният. Изглежда, че много от дизайнерите се доверяват на класиката, която очевидно остава перманентен тренд. Видяхме и няколко визии в бежови нюанси, лавандула, зелено и жълто - цветна палитра от настроение и енергия.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser