Преминете към основното съдържание

Есенното шоу на Ralph Lauren отпадна заради коронавируса

Шоуто беше насрочено за април

Предстояващото модно дефиле на Ralph Lauren е отменено. Дизайнерът беше планирал да покаже есенно-зимната си колекция през април в Ню Йорк. Решението се дължи на разпространението на коронавирусната инфекция из целия свят.

„В светлината на продължаващата несигурност, свързана с новия коронавирус в световен мащаб, решихме да отменим нашето есенно шоу на годината като предпазна мярка и от уважение към нашия екип, партньори и клиенти. Най-важното за нас е тяхното здраве и безопасност “, се казва в официалното изявление на американската марка.

По-рано своите предстоящи круизни шоута отменениха Gucci и Prada. Също така заради коронавируса COVID-19 бяха отменени и седмиците на модата в Шанхай, Пекин, Сеул и Токио.

6 начина да се измъкнем бързо от грипа

Вижте повече

6 начина да се измъкнем бързо от грипа

Температура, главоболие, запушен нос, втрисане, кихане, умора... Кой не би искал всичко това да приключи възможно най-бързо? Не се нахвърляйте веднага на лекарствата, помислете и за...

Още по етикети

дефилета , Ralph Lauren
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser