Преминете към основното съдържание

Есента е тук с TOMMY HILFIGER

Дамската колекция Tommy Hilfigrer Conscious Clash приветства есен 2019

© Архив на марката

С понижаването на температурите и лъжовното слънце навън, все по-често се хващам, че се заглеждам по-скоро по плетивата, отколкото по секси роклите от леки материи.

Честно казано, винаги съм се възхищавала на момичетата, които и в най-лютата зима успяват да изглеждат елегантни, а не като малки мечета, в опит да се предпазят от студа. Аз съм по-скоро от вторите.

Вдъхновена от сблъсъка на функционалност и традиции, дамската колекция на TOMMY HILFIGER за есен 2019 ни представя феерия от иновативни материи и женствени визии, с които да избягаме от мечешкия вид и пак да ни е топло.

Дънки с класическа кройка и бархетни панталони с еластичния TH Flex, емблематичната пухенка с пълнеж от топъл Re:Down® и лесни за поддръжка, луксозни вълнени пуловери ще се превърнат в най-добрите ни приятели през този сезон.

Женствените рокли и поли с монограма на бранда са надградени с плетива в любимия ни color-block.

Десени като пейсли и ситно каре добавят акцент в колекцията, докато неутралните тонове и емблематичната за марката палитра в червено, бяло и синьо контрастира с елементи в зелено, оранжево и розово.

Есенната колекция добавя техничност и многостранност към класическото американско ДНК на марката.

Дамската колекция на Tommy Hilfiger за есен 2019 е налична в магазините на марката в The Mall, Serdika Center и Paradise Center.

Есента е тук с TOMMY HILFIGER

Галерия

Есента е тук с TOMMY HILFIGER

Дамската колекция Tommy Hilfigrer Conscious Clash приветства есен 2019

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser