Преминете към основното съдържание

Ето ги! Чарлийз Терон се появи с дъщеря си

Актрисата винаги е знаела, че ще има осиновени деца
Чарлийз с дъщеря си Август
Чарлийз с дъщеря си Август © Splash

Преди месец стана ясно, че Чарлийз Терон е осиновила второ дете - момиченцето Август. След като няколко седмици актрисата се грижеше за дъщеричката си у дома, папараците в крайна сметка успяха да ги уловят по време на първата им съвместна разходка.

Разбира се, Чарлийз се беше постарала поне през първите месеци да предпазва Август от медийното внимание, заради което и малката беше грижливо покрита с бяло одеалце. Завивката скриваше не само лицето, но и по-голямата част от телцето на детето и по този начин фотографите не успяха да я нащракат добре.

Според американските медии и второто дете на Чарлийз Терон е родено в Африка. Тя е успяла да осинови момиченцето след 6-месечна процедура с американската агенция, която й помогна през 2012 г да вземе в дома си сина си Джаксън.

В свои интервюта актрисата често е споделяла, че още от малка е била наясно, че децата й ще бъдат осиновени. Чарлийз се надява, че ще има голямо семейство и нищо чудно в следващите години да започне процедура по осиновяването на трето дете.

© Splash, Чарлийз със сина си Джаксън

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser