Преминете към основното съдържание

Ето го бебето на Рене Зелуегър

Героинята й Бриджит Джоунс най-накрая стана майка
Рене и Колин
Рене и Колин © FameFlynet

Първите снимки на Рене Зелуегър като майка, вече обиколиха мрежата. Разбира се, не актрисата се радва на първо дете, а героинята й Бриджит Джоунс. На кадрите е не само тя, а и колегата й Колин Фърт, като сцената показва кръщенето на мъника.

46-годишната Рене е заснета как държи в прегръдките си бебето, а колегата й - 55-годишният Колин, нежно го целува по главичката. Очаква се, че именно това ще е една от сцените от новия филм за Бриджит Джоунс, които ще умилят многобройните зрителки.

Все още не е ясно дали третата лента ще се води по книгата или сценарият е коренно различен. Феновете се питат и дали героят на Колин - Марк Дарси, е баща на бебето, или не.

Припомняме, че във втория филм двамата с Рене са сгодени и са пред брак. От новите снимки обаче се вижда, че никой от тях не е с брачна халка, а в други сцени Марк показва близост с друга жена във филма. Досега на снимачната площадка не се появявал Патрик Демпси, за когото се знае, че ще има централна роля в лентата.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser