Преминете към основното съдържание

Иванка Тръмп отново показа малкия си син

Внукът на кандидат-президента Доналд Тръмп стана на два месеца
Иванка Тръмп с дъщеря си Арабела
Иванка Тръмп с дъщеря си Арабела © Instagram

Единствената дъщеря на милионера и кандидат-президент Доналд Тръмп - Иванка, никога не се е притеснявала да допуска почитателите си в социалната мрежа до най-любимите си хора - семейството си. 

© Instagram, Малкият Тиодор спи

Богатата наследница, която е майка на три деца, пусна първата снимка с новородения си син Тиодор буквално часове след неговото раждане. Само два месеца по-късно тя отново реши да сподели негов кадър в профила си в Instagram и по този начин показа, че няма намерение да следва примера на други популярни личности и да взима куп пари от известни списания, пред които мъникът публично да дебютира. 

Освен че е доста отдадена на децата и съпруга си, Иванка разпределя времето си между семейството, работата и това да подкрепя баща си в кампанията му. Тя е неотлъчно до него и яростно го защитава, когато изказвания на Доналд Тръмп стана обект на критика. А това определено се случва доста често. 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser