Преминете към основното съдържание

Ето го второто внуче на Хилари Клинтън

Кандидат-президентката продължава битката за Белия дом
Семейство Клинтън на изписването на Челси и Ерик
Семейство Клинтън на изписването на Челси и Ерик © Splash

След като според последни проучвания Хилари Клинтън води пред опонента си Доналд Тръмп в кандидат-президентската кампания, само преди дни тя получи още един повод за радост – стана баба за втори път. 

Дъщеря й Челси и съпругът й Марк се сдобиха със син през уикенда, който кръстиха Ейдън. Малкият се роди в луксозна болница в Ню Йорк, за която плащаха по 1700 долара на нощ. Те имат и дъщеря Шарлот, която се роди през септември 2014 г. 

© Splash, Челси с бебето Ейдън

Изписването на щастливите родители с най-новия член на семейството, беше отбелязано от всички медии. Разбира се, в този радостен ден присъстваха и бабата и дядото на бебето – Бил и Хилари Клинтън. Кандидатката за президент отдели няколко часа от запълнената си програма, за да може да бъде до дъщеря си и зет си в този щастлив момент. 

Болницата, в която Челси Клинтън роди, е предпочитана от редица популярни личности. Именно там се появи дъщерята на Бийонсе и Джей Зи – Блу Айви, както и синът на продуцента Саймън Кауъл – Ерик.  

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser