Преминете към основното съдържание

Мъжът на Кейт Мос я замени с 29-годишна моделка

Рокаджията се хвана с младо копие на жена си
Джесика и Кейт
Джесика и Кейт © Splash

29-годишната красавица Джесика Стам е новата жена до рок певеца Джейми Хинс, който все още е официално женен за топмодела Кейт Мос.

Това стана ясно от папарашки снимки на новата двойка, направени малко след концерта на групата на Джейми в клуб в Ел Ей. Красивата канадка и 46-годишният музикант бяха нащракани да флиртуват и интимничат, като близостта помежду им не остана скрита за никого.

След като се посмяха и попрегръщаха пред заведението, Джейми и Джесика се насочиха към колата на рокаджията и заедно отпрашиха в неизвестна посока.
Меломаните не пропуснаха да споделят, че блондинката явно се чувства прекрасно в компанията на Хинс, тъй като без проблеми се разхожда без сутиен пред него и гърдите й ясно прозират през потника.

Папарашките кадри се появиха само няколко дни, след като стана ясно, че бракът на Джейми и Кейт Мос е пред разпад и скоро ще има развод. Според близки до двойката причината за краха е опасението на рокаджията, че двамата с моделката няма да бъдат добри родители.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser