Преминете към основното съдържание

Ето как бялата риза се превърна в универсално стайлинг решение

Галерия

Белите класически ризи ни показаха, че стилът остава. Сега те са още по-елегантни и стилни. Превърнаха се в универсално стайлинг решение, подходящо за всякакви поводи. Впечатлени останахме от идеите на Boss, Celine, Chanel, Helmut Lang, Herrera, Scervino и Valentino. Сигурни сме, че ще вдъхновят и вас и ще ви накарат да пробвате различни комбинации.

Белият цвят е един от любимите ни, а през лятото е доста тренди. Успокоява ни и ни помага да бъдем забелязани отдалеч. Така че, ако имате нужда да намалите стреса и напрежението, облечете се в бяло. Психологията на цветовете е на мнение, че това помага.

Бялата риза изглежда много стилно дори и с дънки. Не е задължително да бъде само част от офис стайлинга ни, сътворен от прав панталон и сако. Но може и да решим да се доверим на класиката и елегантно й излъчване, тогава избираме комбинация с черна вталена пола. Ако ни предстои парти, обличаме къси панталони - семпла, но и едновременно много стилна визия.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser