Преминете към основното съдържание

Ето как да помогнете на децата на България

Лесно е - само трябва да купите бижу от колекцията PANDORA x Disney
© УНИЦЕФ

Всички харесваме креативните и майсторски изработени бижута на PANDORA. Сега обаче имаме още една причина да искаме да ги притежаваме. Марката стана част от кампанията за ранно детско развитие на УНИЦЕФ в България, която има за цел да подкрепи т.нар. патронажна грижа. Тя осигурява безплатни домашни консултации за бъдещи майки и семейства с деца до 3г., по време на които родителите получават ключови насоки за пълноценното развитие на децата от обучени от УНИЦЕФ медицински сестри. 


Какво трябва да направите?

Купете бижу от колекцията PANDORA x Disney до 6-ти юли 2018 г. и марката ще дари 10% от стойността му на кампанията.

Цялата колекция можете да разгледате на pandora.net, в магазините на марката в София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора и Русе, както и в партньорската мрежа на бутици SILVER COURT и онлайн на silvercourt.bg.

Може да подкрепите работата на УНИЦЕФ за семейства с малки деца и като изпратите SMS на номер 1021 с текст 5 PANDORA. Така всеки месец ще дарявате по 5 лв. на кампанията през мобилния си телефон. 

Повече за иницативата на УНИЦЕФ може да научите на roditel.unicef.bg.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser