Преминете към основното съдържание

Ето как да стилизираме един от най-актуалните принтове за сезона - карето

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Карето отново е превзело пролетните трендове. Виждаме го в различни цветови комбинации, точно това е причината да го харесваме толкова много. Вариантите са безкрайни, но едни от най-често срещаните решения, които видяхме по улиците на модните столици, са в тъмно и светлосиво, бяло и черно, зелено и бяло, и червено, комбинирано отново с бяло, но този път в компанията на нежни кафяви нюанси.

Можем да заложим на сигурно и да го използваме само за една от дрехите ни – например само за полата, панталона или ризата. Ако към карето прибавим друга част от облеклото ни в неутрален нюанс, ще създадем хармония в цялостното излъчване на стайлинга ни.

Карираният десен обаче ни позволява да му се доверим изцяло за костюма ни - както за сакото, така и за панталона или полата. Този look лесно се вписва в офис дрескода. Можем бързо да го адаптираме и в една по-небрежна комбинация за уикенда - с маратонки, например.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser