Преминете към основното съдържание

Ето как изглеждат дизайнерските кожени якета от колекции пролет-лято 2022

Галерия

Ето, че най-накрая дойде време да захвърлим дебелото палто. Намаляваме малко и наслояването на дрехите в ежедневния си стайлинг, въпреки че то беше актуален тренд, но през зимата. Вече обърнахме страницата и сега сме на тема пролет, заедно с последните тенденции за сезона. Нямаше как да не насочим прожекторите специално към коженото яке. То носи със себе си младежко и освободено излъчване, може би затова го обичаме толкова. Другата основна причина да сме влюбени в него е фактът, че си подхожда с всеки тоалет от гардероба ни. Много от дизайнерите обикновено го включват и в зимните си колекции, но колкото и да мечтаем да го облечем през мразовитите месеци, се осмеляваме много рядко. Времето се затопли значително, слънцето все по-често ни радва с присъствието си, а денят е по-дълъг - нищо не може да ни спре да го извадим от гардероба.

Както знаете, кожата е символ на лукс и сексапил, вероятно тава е причината да не слиза от модния подиума и да навлиза все по-надълбоко в гардероба ни под всякаква форма. Черният цвят, при този тип дрехи, остава водещ и тази пролет.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser