Преминете към основното съдържание

Ето как известните певци отмъщават на неверните си половинки

Мъката от раздялата с гаджето постепенно води до ярост, която пък се превръща с музикален хит.
Бионсе
Бионсе © БГНЕС

Световноизвестните изпълнител разкриват подлите постъпки на бившите си половинки в текстовете на песните си. Оказва се, че и най-големите в музикалния бранш не са застраховани от предателството на гаджето си. За разлика от обикновените хора обаче, те съумяват да спечелят от този негативен акцент в личния си живот и да създадат хитови парчета, които им носят милиони в банковата сметка. А срамът остава само за „предателите им”.

Тейлър Суифт – Dear John за Джон Мейър
Още от заглавието на парчето става ясно, че то е посветено на бившето й гадже Джон Мейър. „Ти ми нарисува синьо небе/ и го върна и го обърна в дъжд./ И живях в твоята игра на шах,/ но ти променяше правилата всеки ден./ Чудя се коя твоя версия ще уцеля на телефона,тази вечер./ Е,аз спрях да се боря и тази песен е за да разбереш защо./ Скъпи Джон,всичко,което виждам сега е,че си си отишъл./ Не мислиш ли,че бях прекалено малка/ за да бъда объркана с/ момичето в роклята./ Плачейки през целия път до вкъщи,трябваше да съм разбрала” е част от текстът на кънтри певицата. След излизането на песента, Джон Мейър ясно заяви, че се е почувствал унизен и дори самият той реши да й го върне по същия начин – чрез парчето Paper Girl. С посветени на себе си парчета от госпожица Суифт могат да се похвалят още актьорът Джейк Гиленхал, Хари Стайлс от One Direction, Джо Джонас и куп бивши гаджета на певицата от годините, в които тя все още не е мега звезда.

Бионсе – Irreplaceable, за Джей Зи
Въпреки че Бионсе и Джей Зи са определени за най-влиятелната двойка в музикалния свят, и тяхната връзка се оказа, че не е безпроблемна. За това става ясно в песента на Кралица Би Irreplaceable, за която се твърди, че е написана по време на тегавите дни, когато съпрузите са все още млади гаджета. „Стоиш в предния двор и ми казваш/ Каква глупачка съм-говорейки/ Че никога няма да намеря мъж като теб/ Трябва да знаеш за мен/ Мога да имам друг теб след минута/ Между другото той ще е тук след минута-скъпи/ Затова тръгвай си/ И се обади на тази мацка да видиш дали си е у тях/ Опсс,сигурно си мислеше,че незнам/ Защо мислиш,че те изгоних?
Защото не беше верен/ Обикаляйки с нея в колата,която аз ти купих/ Скъпи дай ми ключовете
и побързай да не си изпуснеш таксито” пее Бионсе в песента относно изневерите на мъжа си. Е, изглежда с днешна дата отношенията им са ОК.

Пинк – So What, за Кари Харт
Не стига, че Пинк написа парче, в което обяснява на моториста, че вече няма нужда от него, но дори го нави да се снима и във видеото. От своя страна татуираният сладур, не само че се съгласи, но и използва времето, което двамата прекарват заедно на площадката, за да си върне любимото момиче. Така след някоко събирания и раздели Пинк и Кари се радват на стабилна връзка и вече на първото си дете. А феновете се радват на големия хит на Пинк, в който тя пее „Не се нуждая от теб/ И познай какво?/ Много повече се забавлявам/ сега, когато вече не сме заедно.”

Джъстин Тимбърлейк - What Goes Around... Comes Around и Cry Me A River, за Бритни Спиърс
Джъстин е сред най-популярните поп изпълнители в света, но и той разбра какво е предателството на любимия човек. При това не кой да е, а Принцесата на попа Бритни Спиърс. Изневярата й с хореографа Уейд Робсън става причина за раздялата й с Тимбърлейк и повод да напише уникалните хитове What Goes Around...Comes Around и Cry Me A River. И докато в първата се усеща все още тъгата на певеца по изгубената любов (Ей момиче той ли е всичко, което търсиш в един мъж?/ Знаеш, че ти дадох света,/ Държеше ме в дланта си... Просто толкова объркан от това/ чувствам тъга по това/ просто не мога да се справя без теб/ Кажи ми честно ли е?), то във втората вече ясно си личи неприязънта към бившата и факта, че тя ще е тази, която ще страда (Казваше, че ме обичаш, а/ Защо ме остави напълно сам/ Сега ми казваш,че имаш нужда от мен/ Когато ми се обадиш по телефона/ Момиче аз се отказвам/ Ти сигурно ме бъркаш с някой друг/ Мостовете ти бях изгорени/ И сега е твой ред да плачеш.)

Аланис Морисет - You Oughta Know, за актьора Дейв Кулиер от сериала „Пълна къща”
В това парче за отмъшение нито текстът, нито самата Аланис има общо с визията и поведението си от големия си хит Ironic. И едва ли е учудващо, като се има предвид, че песента ясно показва колко ненавижда бившия си, когото е хванала в изневяра. „Искам да знаеш, че се радвам за теб./ Желая най - доброто и на двама ви./ Тя е старо мое копие./ Извратена ли е като мен?/ Би ли ти направила сви*ка в киносалон?/ Говори ли отчетливо/ясно/разбрано?/ Би ли родила дете от теб?/ Ти изглеждаш страхотно, в мир със себе си/ Аз не съм толкова добре, мисля че трябва да знаеш/ Забрави ли за мен, господин Лицемерие/ Мразя да те отегчавам по време на вечеря/ Беше като шамар, това че толкова бързо ме замени/ Мислиш ли за мен докато я чукаш?”

CeeLo Green – F**ck You (Forget You) – за бивше гадже
В популярното си парче певецът и ментор в американския The Voice, не оставя нищо на въображението и споделя публични истинските си чувства, към момичето, което е разбило сърцето му. „Виждам как се возиш из града с момичето, което обичам/ и ти казвам Майната ти/ Явно парите в джоба ми не бяха достатъчно и аз казвам/ Майната ти и майната й/ Ако бях богат/все още щях да съм с теб/ Ха! Не е ли глупаво?/ И макар все още да имам болки в гърдите/ Ти желая всичко най-хубаво.”

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser