Преминете към основното съдържание

Ето как Пиерпаоло Пичоли издигна Valentino до ново измерение

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

„Мисля, че трябва да пристъпим напред, а не да се връщаме назад. Затова не исках да организирам модното шоу в дворец или на някое друго място, което съм избирал преди“, заяви Пиерпаоло Пичоли. Той отбеляза новото начало в Париж, като превзе културният център Carreau du Temple – бивш пазар за дрехи, и редица съседни кафенета и ресторанти отсреща, за да проведе бляскавото модно ревю на Valentino, с което да представи новата колекция пролет-лято 2022.

„Преминахме през много тежък период! Ето защо реших да издигна Valentino до ново измерение“, заяви дизайнерът. Пичоли говори дълго време за промяната, която обхвана новото поколение, а и не само. Прибави, че модата е свързана с дрехите, но също така и с хората, които носят тези дрехи. Сподели, че с работата си иска да достигне до повече личности с едни и същи ценности, далеч от повърхностния начин на живот.

Оптимистично усещане носят и дрехите в колекцията, обагрени в ярки цветове и принтове, обгърнати от бляскави пайети, нежна дантела и пера, създавайки женствени и модерни силуети. Златистите бижута, които моделите носеха, докато дефилираха, направиха тоалетите още по-изискани и стилни.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser