Преминете към основното съдържание

Ето как Simone Rocha посвети новата си колекция на майчинството

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Наскоро дизайнерката роди втората си дъщеря Ноа Роуз и признава, че майчинството е източникът на вдъхновение за новата й колекция. На подиума видяхме сутиени за кърмене, някои от тях украсени с бижута, спално бельо и нощници. „Също така направих много рокли, които се отварят отпред и отзад, от такива кройки имат нужда жените, когато кърмят“, отбелязва Роча.

Модното шоу за пролет-лято 2022 се проведе в средновековната църква „Свети Вартоломей Велики“ в град Лондон. Моделите дефилираха облечени в слоеве от черна и бяла дантела, в комбинация с тюл. Акцентите при тоалетите са ефектните панделки и бродериите, които направиха силуетите още по-женствени и нежни. Перлите се откроиха като ефектен детайл както при дрехите, така и при аксесоарите. На фона на черно-белите комбинации контрастира ярко червеният цвят, който бе избран за едно от кожените якета и за чифт дълги ботуши с връзки. Откроиха се и няколко тоалета в лавандула.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser