Преминете към основното съдържание

Ето как знаменитостите отдават почит на Коби Брайънт и дъщеря му Джиана

Трагедията остави приятели, познати и фенове на Коби безмълвни

© getty

Вчера американските медии съобщиха за смъртта на 41-годишната баскетболна легенда - Коби Брайънт, който загина при катастрофа с хеликоптер. Дъщеря му Джиана Оноре Брайн, която беше на 13 години, също загина при инцидента. Фенове, колеги и известни личности вече от няколко часа пускат своите мисли и сърдечни послания в социалните медии.

Брайънт е женен за съпругата си Ванеса от 2001 г. Той оставя след себе си още три дъщери - Наталия, Бианка и Карпи, която се роди през юни 2019 г. и е на седем месеца.

Ето как показаха своята съпричастност звездите в мрежата:

КАЙЛИ ДЖЕНЪР

ЛИЗО

ДЖИДЖИ ХАДИД

ДЕМИ ЛОВАТО

"Това ме натъжи толкова много", написа Ловато. "Ще липсваш на толкова много хора. Ти си легенда с крила сега. Почивай в мир, Коби 💔💔💔 Току-що чух, че дъщеря му Джиджи също е била в катастрофата и това разби сърцето ми. Цялото това семейство беше толкова мило и сега те са в моите молитви. Почивай в мир, Джиджи, красиво момиче."

ТЕЙЛЪР СУИФТ

"Сърцето ми стана на парчета, чувайки новината за тази невъобразима трагедия", пише Суифт. "Не мога да си представя през какво преминават семействата на загиналите. Коби толкова много значеше за мен и за всички нас. Изпращам молитвите си, любовта си и безкрайните съболезнования на Ванеса и семейството ѝ и на всеки, загубил някого в този полет."

МИНДИ КАЛИНГ

"#KobeBryant, ти беше най-големият", каза Калинг. "Ти направи нашия град и останалия свят толкова горди. Всеки баскетболен фен познаваше великолепието на Mamba. Любов и изцеление към Ванеса и тези малки момичета. Боже, това е просто най-лошото, което може да се случи."

ШАКИЛ О'НИЙЛ

"Няма думи, които да изразят болката, която преживях с тази трагедия от загубата на моята племенница Джиджи и брат ми @kobebryant. Обичам ви и винаги ще ми липсвате. Моите съболезнования отправям към семейство Брайънт и семействата на останалите пътници на борда."

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser