Преминете към основното съдържание

Ето кой гони по популярност Дейвид и Виктория Бекъм

Децата на двойката стават все по-интересни за медиите
Семейство Бекъм
Семейство Бекъм © Getty Images

Дейвид и Виктория Бекъм може и да са сред най-известните личности на планетата, но в последно време интересът на всички е насочен към по-малките членове на семейството им и по-конкретно към най-големия им син Бруклин.

Тийнейджърът е особено активен в Instagram, като ежедневно снимките, които публикува, се гледат от милиони фенове по света.
Разбира се, последователите му се интересуват както от неговия личен живот, така и от този на останалите членове на многолюдното му семейство. А Бруклин има с какво да ги зарадва. Освен с кадри от фамилните почивки на Бекъмови, той не пропуска да постне и фотоси с популярните звезди, с които се среща.

Визията му също буди интерес, при това не само от страна на момичетата, но и от фешън дизайнери, които вече го използват за модните си кампании.

Откакто вече порасна, Бруклин се сдоби и с не малко фенки, които се надяват, че биха могли да му се харесат. Всяко момиче обаче трябва да е наясно, че на срещата сладурът най-вероятно ще се появи с татко си, тъй като майка му Виктория не дава той сам да излиза с гаджетата си.

Синът на Дейвид и Виктория Бекъм предизвиква истерия в интернет

Галерия

Синът на Дейвид и Виктория Бекъм предизвиква истерия в интернет

Бруклин Бекъм прави истерия в интернет

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser