Преминете към основното съдържание

Ето къде да заведете детето си, когато сте в Банско

„Гранд хотел Банско“ отваря най-големия детски кът в курорта

Имаме добра новина за всички, които са избрали „Гранд хотел Банско“ за предстоящия зимен сезон. И по-конкретно за тези от вас, които ще прекарат ваканцията си там с цялото семейство. „Happy Kids“ се нарича най-големият детски кът в курорта, който още с откриването си обещава весели и щури забавления за малките гости на хотела и... възможност за лежерен релакс за техните мама и татко.

Мястото е разделено на зони, организирани според възрастта на децата.

Най-малките могат да избират от богата колекция комплекти за рисуване и декориране, конструктори, кукли, меки басейни с пързалки и хиляди цветни топки, могат да гледат и анимационни филмчета. Екип от професионални аниматори е на разположение за игри, както и за занимания, които ще научат малчуганите на нови и интересни рисувателни техники.

В залата за по-големите деца има интерактивни и образователни игри, които предизвикват въображението и обогатяват уменията и знанията на любознателните момичета и момчета. Игрите за ловкост и рефлекси пък развиват бързата мисъл. Да не пропуснем електрическите симулатори, стените за катерене, детския боулинг, въздушния хокей, джагите...

Децата ви ще се забавляват и ще учат, при това добре обгрижвани, докато вие се наслаждавате на чаша вино пред камината на Лоундж Бара, т.е. всички са доволни. Какво повече от това? А да, детският кът е безплатен за гостите на „Гранд хотел Банско“.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser