Преминете към основното съдържание

Ето къде спят Парис Хилтън и Дженифър Лопес в Австралия

Богатите отсядат в хотел на фамилията Versace
Дженифър Лопес
Дженифър Лопес © getty images

Сестрите Парис и Ники Хилтън, актрисата Памела Андерсън, певицата Бионсе и съпругът й Джей Зи, латината Дженифър Лопес са само малка част от звездите, които наричат свой дом уникалното бижу Palazzo Versace Hotel разположен на Златния бряг в Австралия.

Всички те отсядат именно там при всяка своя визита в страната. И едва ли има защо да се учудваме.

Още с прекрачването на прага на огромния хотел, гостите имат чувството, че се намират не в Австралия, а в някой от шикозните бутици на Versace в Милано. Всички познати елементи на модната марка са част от интериорния дизайн на вече 15-годишния хотел. Още с откриването си през 2000 година мястото получи своето признание, превръщайки се в първото удостоено с 5 звезди за хотел на голям фешън бранд.

Мястото разполага с 200 стаи и е сред най-предпочитаните от младоженци за място на сватбеното им тържество. А младоженците, или някои от техните гости пък може и да се порадва на факта, че спи в леглото на Бионсе или Джей Ло.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser