Преминете към основното съдържание

Ето на кой аромат стана лице Райън Рейнолдс

Парфюмът е също толкова популярен и секси, колкото и самият актьор
© Архив на марката

Мъжът, по който всички въздишаме, но само Блейк Лайвли притежава, Райън Рейнолдс, е новото лице на ароматите Armani Code. „Със статута си на самореализирал се модерен мъж, Райън Рейнолдс перфектно въплъщава съвременната чувственост на Armani Code: човек с харизма, автентичност, стил и правилната доза ирония", казва Джорджо Армани. Първата кампания на сексапилния актьор ще бъде за лансирането на новия аромат Armani Code Absolu.

© Архив на марката

Рекламният филм няма как да не ни хареса, не само заради участието на Райън Рейнолдс, а и защото зад него стои страхотен екип от професионалисти. Режисьор е Рийд Морано, носител на наградата "Еми" за поредицата "Приказката на слугинята", а принт кампанията е дело на фотографa Матю Брукс. Между другото Armani Code и Райън си приличат и по още нещо – че са в топ 10 на световните класации. Съответно при ароматите и при най-сексапилните мъже. Очакваме с нетърпение да видим и самата кампания, която ще бъде представена другия месец. А дотогава ви предлагаме да разгледате нашата галерия с най-стилните визии на Райън Рейнолдс.

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser