Преминете към основното съдържание

Ето толкова ваши колеги може би мастурбират в офиса

Процентът не е никак малък

© iStock

Вероятно този текст няма да е много полезен за работната атмосфера и ще ви накара да гледате подозрително всеки колега, който се позабави в тоалетната, но все пак сме длъжни да ви го кажем.

Няколко отделни проучвания стигат до две общи заключения:

1. Мастурбирането в офиса е идеалният отговор на стреса.

2. Около 39% от колегите ви мастурбират по време на работа.

Според проучване на сайта Time Out New York и мъжете, и жените мастурбират в офиса, като един от участниците в изследването признал, че го е правил и три пъти в един и същи ден.

Но имайки предвид учените от Университета в Мичиган, които казват, че мастурбацията не само освобождава ендорфини и намалява стреса, но и повишава самочувствието на жените, може би не е толкова лоша идея да се усамотите за минута или...10?

Негативите от подобно сексуално преживяване са, че ако не успеете да стигнете до оргазъм, това ще ви натовари дори още повече.

И въпреки че проучването включва и двата пола, е ясно, че тази техника за релаксация се "практикува" основно от мъжката част от колегите ви. Или пък не?

Още по етикети

секс , офис , колеги
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser