Преминете към основното съдържание

Ето защо белият потник е толкова необикновен

Улиците на Копенхаген, Лондон и Милано ни дават десет причини за това

© IMaxTree

Забравете за мита, че белият потник е обикновен и скучен. Това не е така! Момичетата, които видяхме по улиците на Лондон, Копенхаген и Милано, го доказаха. Той е универсално стайлинг решение, което ви гарантира стилно излъчване, ако изберете правилните комбинации. А да сгрешите, ще ви е доста трудно, тъй като тази модна находка си подхожда с почти всичко.

Бялото е символ на чистота и свежест, кара ни да бъдем по-спокойни и уравновесени. Убеди ни, че класиката винаги е на мода, стилът и елегантността му се запазват, без значение от сезона и от новите тенденции.

Коя е най-ефектната комбинация, която може да изберем? За пролетта се спираме на ярките цветове, в които сме влюбени, в съчетание с бяло. Но не може да забравим и черно-белите визии, които се доказаха като символ на елегантност.

Температурите се покачиха и е време да извадим любимия бял потник от гардероба. Street style момичетата ни дадоха 10 фешън идеи, които ни върнаха пролетното настроение и ни накараха да се усмихнем. Може да ги видите тук:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser