Преминете към основното съдържание

Ето защо бялата тениска се превърна в универсално стайлинг решение

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Бялата тениска се превърна в универсално стайлинг решение, което си подхожда с всичко. По улиците на Лондон, Копенхаген и Милано момичетата на модата показаха разнообразни визии, които ни вдъхновиха, малко преди епидемията от коронавирус да прекрати всички модни събития. Но не може да ни лиши от онлайн фешън обиколките, които си организираме.

Ето защо днес решихме да ви разходим заедно с нас, за да се впечатлите и вие. Обикновената бяла тениска вече е необикновена! След като разгледате галерията ни, сами ще се убедите в това. Едно от предимствата на тази любима модна находка е, че ни дава свобода на избор между много съчетания. Една от визиите, които се отличиха, е сътворена с дънки тип old school, черни боти и стилна чанта. Семпъл и класически избор, но определено се открои с елегантност и нотка модерност.

В момента прекарваме голяма част от деня вкъщи. Какво по-удобно можем да носим у дома, ако не бяла тениска? Отворете галерията ни и не се колебайте да откраднете някоя стайлинг идея от момичетата на модата.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser