Преминете към основното съдържание

Ето защо Хари и Уилям няма да се сдобрят скоро

Експерти обясниха защо не трябва да очакваме затопляне на отношенията между принцовете.

Само след ден Уилям и Хари ще се появят заедно на публично събитие - те ще открият съвместно паметник на майка си, който поръчаха още през 2017 г., на 20-годишнината от смъртта на принцесата на Уелс. Един от кралските биографи обаче заяви, че не трябва да се очаква помирение между братята. Според Хюго Уикърс примирие няма да има, докато принц Хари е "под чехъла" на съпругата си Меган.

Уикърс е убеден, че Хари ще трябва да отговаря за всичките си действия по време на престоя си във Великобритания пред жена си, при която със сигурност ще се върне възможно най-бързо. „Не знам какво би могло да се направи при настоящите обстоятелства“, сподели експертът в интервю за The Express. „Хари трябва да се събуди, за да разбере какво става. Това е много разочароваща ситуация и не мисля, че тази седмица ще е подходящият момент. Хари е толкова подвластен на Меган, че не е възможна промяна, докато не излезе от тази зависимост. "

В пресата дори се разпространиха слухове, че принц Чарлз иска от най-малкия си син да се разведе с жена си, но Уикърс е на мнение, че това са просто безпочвени клюки. Той предполага, че братята след време могат да говорят по телефона или да провеждат видео разговори, но едва ли съпругите им ще бъдат в контакт. „Той рискува много със съпругата си. Обсъждането на семейството му не помогна на никого. Това е ужасна ситуация”, отбеляза със съжаление експертът. „Не забравяйте, че Хари трябва да се върне при жена си в Лос Анджелис. Ако той обяви примирие, ще има последствия, нали?"

Херцогинята на Съсекс, 2-годишният Арчи и по-малката му сестра Лилибет не дойдоха с Хари в Лондон. Въпреки че след раждането на Лилибет Даяна някои от членовете на кралското семейство направиха публични изявления, че нямат търпение да се срещнат с момиченцето и са много щастливи от новината за раждането й, никой не си прави подобни планове за обозримо бъдеще. Принц Чарлз спомена за своята новородена внучка, когато говори за необходимостта да се подкрепят екологични инициативи за спасяване на планетата. Кейт Мидълтън заяви, че много би искала да се срещне с дъщерята на Хари и Меган, отговаряйки на въпроси на пресата.

И така, по всичко изглежда, че това е поредното бързо посещение на Хари в Лондон, където никой не изгаря от желание да говори с него. Освен може би кралицата, която няма да присъства на откриването на паметника на Даяна, но не пропусна да посрещне внука си при пристигането му. Дали пък не е време семейството да преглътне обидата и да от отвори обятия за Хари – може пък това да му напомни, че има и други хора освен Меган, които го обичат и мислят за него.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser