Преминете към основното съдържание

Ева Херцигова се омъжва

Супермоделът прие предложението на приятеля си, с когото се среща вече 15 години
Ева Херцигова ще се омъжва за приятеля си, от когото има 3 деца.
Ева Херцигова ще се омъжва за приятеля си, от когото има 3 деца. © Instagram

Още един супермодел ще стане законна съпруга – Ева Херцигова прие предложението за брак на нейния приятел, с когото е вече 15 години и възпитават три деца. След развода си с първия си съпруг, 44-годишната Ева неведнъж е казвала в интервюта, че няма намерение да се омъжва отново. Според думите й тя е твърде свободолюбива, за да влиза в законни отношения с мъж и че бракът самопречи на истинската любов.

За своето различно отношение към брака звездата обяви в Instagram, като публикува снимка с любимия си Грегорио Марсиая и сина си, като към снимката текстът гласи: „Ти, единствен мой!“ с хаштаг #engaged.

Ева Херцигова и Грегорио Марсиая се срещат от 2002 г. През 2007 г се роди първият им син Джордж, през 2011 г - второто им дете Филип, а през 2013 – третият син Едуард. Преди романа си с италианския бизнесмен Ева беше омъжена за барабаниста на групата Bon Jovi Тик Торес, с който се разведоха през 1998 г.

Семейството на Ева Херцигова

Галерия

Семейството на Ева Херцигова

Снимки:Instagram

 

 

Още по етикети

новини , модел , звезди
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser