Преминете към основното съдържание

Ева Лонгория се превърна от "Отчаяна съпруга" в моден дизайнер

Чаровната актриса ще направи своя моден дебют, по време на Седмица на модата в Ню Йорк през септември
© Getty

Американската актриса от мексикански произход е поредната звезда, която прави опит да направи пробив на  модния подиум.

Броени дни делят 42-годишната носителка на Златен глобус от нейния  световен дебют в модата, който ще се случи през септември, по време на Седмица на модата в Ню Йорк.

Заедно с Росарио Досън и Алисия Ранър, латоноамериканката ще представи своята първа модна линия.

Лонгория отдавна мечтае да бъде дизайнер на дрехи и сега най-сетне има възможността да я осъществи. Шоуто Kia STYLE360, в Метрополитън Уест, в което Лонгория и Досън и Ранър ще вземат участие, ще бъде излъчвано  на живо във една от най-големите социални мрежи - Фейсбук. Ревюто ще бъде заснето с 360-градусова камера и по този начин всеки зрител ще може да има максимално усещане за реалност и да стане част от модното дефиле.  

Това не е първият път, в който "Отчаяната съпруга" прави стъпки в модния бранш. Миналата година тя направи колаборация с американската търговска марка "Limited".

"И преди са ми предлагали много различни сделки - трябваше само да избера. Но исках и да бъда част от процеса. Исках да създавам дизайни, да купувам целия артистичен арсенал от платове, десени", всичко.", споделя чаровната актриса и дизайнерка.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser