Преминете към основното съдържание

Еволюция в стила на бременните жени: От началото на хилядолетието до днес

Галерия

Да, има промяна, но не е чак толкова драстична. По време на бременността на Риана се оформиха два лагера – в единия жените бяха вдъхновени от смелостта и от стила й, а в другия забелязахме изявено неодобрение, което не толерираше провокативния й начин на обличане.

Нека се върнем в началото на 2000-ната, по-конкретно в 2003-та година. Дали си спомняте коя русокоса актриса бе бременна тогава? Няма как да не сте гледали някой от филмите, в които участва, като: „Златна възможност“, „Булчински войни“ или „Как да разкараш гаджето за 10 дни“ . Точно така, Кейт Хъдсън!

Един от тоалетите, с които привлече всички погледи тогава, бе полупрозрачен комплект с пера, състоящ се от две части – къс топ, който разкрива наедрялото й коремче, и пола, с макси дължина, влачеща се грациозно по земята. Почти 20 години по-късно Риана се появи, за да ни покаже, че не времето, в което живеем, определя тенденциите, а ние самите.

В галерията ни проследихме еволюцията в стила на бременните жени, като събрахме на едно място едни от най-любимите ни знаменитости. Вижте кои са те.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser