Преминете към основното съдържание

Европейският модел Джоана Боров сбъдна своята модна Американска мечта..

Джоана Боров е родом от Полша. Тя посещава България преди много години на семейни почивки. Преди да напусне Европа и да замине за САЩ, тя учи и работи в Лондон и Париж. Джоана печели Гран При Мис Моторс във Формула 1 и подписва няколко договора с модни марки, базирани в Монако. Също така участва в значителен брой ревюта, включително Седмицата на модата в Париж и Седмицата на модата в Лондон. Успехите й в конкурсите за красота водят до кариера в обучението на кандидатки за конкурси и журиране на международни конкурси за красота в Аржентина и Лондон.

В свободното си време пише статии като експерт в модната индустрия. Тя подчертава колко важно е психичното здраве в моделната индустрия. В допълнение, Джоана използва популярността си, за да донесе положителна промяна в световен мащаб и активно подкрепя различни благотворителни организации.

Въпреки че се мести в САЩ малко преди пандемията, Джоана успява да запази успеха си и да развие кариерата си допълнително. Тя се появява на корицата на Плейбой Украйна през септември 2020 г. и е представена от Marie Claire и FHM. Една от фотосесиите, заснети по време на пандемията, е публикувана във Vogue UK.

Миналата година тя изпълни мечтата на всеки модел – взе участие в Седмицата на модата в Ню Йорк и Седмицата на плажна мода в Маями. Работила е с дизайнери от цял свят. Пътуванията с цел моделство в Азия, Южна Америка, Европа и САЩ й дават добра представа за модната индустрия по целия свят. Фирмите и дизайнерите я обичат не само заради външния й вид, но и заради работната етика и доброто разбиране на индустрията.

В момента Джоана работи редовно като рекламно лице с няколко дизайнери в САЩ, включително Анна Гупта и Гордана.

фотограф: Darwin Damian @darwinworldmedia

грим: Reyna Khalil @reynakhalil

дрехи: Balmain, Balenciana, Jonathan Simkai, Valentino

Още по етикети

Джоана Боров
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser