Преминете към основното съдържание

Ейми Ребека - фитнес модел, DJ, актриса

Галерия

Родена в Маями, САЩ на 21 ноември 1994 г., Ейми Ребека прекарва детството си в Доминиканска република и на 10-годишна възраст започва уроци по музика. Тя произхожда от семейство на музиканти, носители на Грами. Може да се каже, че музиката е в кръвта й и не е учудващо, че красавицата продължава музикалната традиция на семейството си под името DJ Curvy. През 2020 г. предстоят много събития, фестивали и клубни концерти с участието на Curvy, както и някои изненадващи колаборации.

Освен от музика, тя се интересува и от други неща, като здраве и фитнес. Ейми винаги е била любителка на фитнеса и на 18-годишна възраст става състезателка по културизъм, а паралелно стартира кариерата си и като фитнес модел. През 2017 г. става шампион на WBFF Beverly Hills и получава наградата PRO в категория "бикини". Тя е класирана сред най-добрите състезатели в категорията в света.

Когато се премества в Лос Анджелис, Ейми е се запалва по моделството и актьорското майсторство. Участвала е в музикални клипове като "El Anillo" на Дженифър Лопес, "Swap Meet"нат Tyga, "Heroine" на Ник Монако и "In da bank" на известния Dex. Ейми също така е била и на корици на списания като Harper’s Bazaar, Cosmopolitan и L’Officiel. Няколко пъти е изгрявала на страниците на списанията MAXIM и Esquire Latino American. С успехите си тя придобива популярност и това я превръща във влиятелна личност в социалните медии. Много марки и компании, сред които Pretty Little Thing, OMAX, PremFit, Fashion Nova и много други, я ангажират за своите рекламни кампании.

Още по етикети

модел , фитнес , музика
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser