Преминете към основното съдържание

Фарел Уилям плюс CHANEL равно на ...

... цяла колекция, която искаме да притежаваме
© Chanel

Може да е само новина, може да не сме видяли цялата колекция все още, но знаем, че ще искаме да имаме голяма част от плодовете на това сътрудничество. 

Миналата седмица Chanel показа отново новата си круизна колекция, но този път в Банкок.

Сред гостите на шоуто беше музикантът и продуцент Фарел Уилямс. Той пристигна в ярко жълт суитшърт с качулка украсен с бляскавото лого на френската модна къща, надписа "Coco" и емблематичното число 5. 


НОВИТЕ ОБУВКИ НА ФАРЕЛ УИЛЯМС ЗА ADIDAS СА ВДЪХНОВЕНИ ОТ МАКДОНАЛС


Това е и първият модел от предстоящата съвместна капсулна колекция на Фарел за Chanel, която ще бъде пусната през следващата година.

От 29 март ще бъде възможно да се купят неща от сътрудничеството в бутика на марката в Сеул, а от 4 април - в магазините на бранда по целия свят.

Припомняме, че това не е първата работа на Уилямс с CHANEL. През 2017 г. той се снима за рекламната кампания на чантите "Gabrielle" и създаде ограничена серия маратонки заедно с Карл Лагерфелд и adidas.

През април тази година музикантът издаде песен - CHANEL, в която името на къщата се повтаря 56 пъти. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser