Преминете към основното съдържание

Фарел Уилямс с колекция adidas Tennis

Тази година певецът ще използва своя собствен опит на пътешественик по света като източник на вдъхновение за дизайнерските си модели
Фарел Уилямс
Фарел Уилямс © iStock

adidas Originals представи Tennis Hu с чисто нов силует и първия модел на Фарел Уилямс. Двете нови серии отдават почит на миналото с цветови комбинации, базирани на два от най-значимите модела тенис обувки adidas. Белият модел със зелени детайли e наследник на модела Stan Smith, докато този с жълтите пета и връзки и златната ивица на петата са отличителен белег на модела Forest Hill – класически модел от 70-те.

© adidas Originals, Модел Tennis Hu на Фарел Уилямс за adidas Originals

Tennis Hu е дишащ летен модел, който може да се похвали с подобрено изпълнение на ключовите технологии на adidas при изработването на обувки. Бялата горна част на обувката е конструирана и за нея е използвана гъвкавата Primeknit технология.

Отличителна текстилна част продължава към олекотената средна част на подметката EVA, със структура, наподобяваща вафла. Системата за връзване е вградена в тялото на обувката, а езикът се отличава с велурена обшивка с отличителния знак на аdidas Originals.

© adidas Originals, Модел Tennis Hu на Фарел Уилямс за adidas Originals

За Tennis Hu adidas и Фарел взимат компонентите от модерните и олекотени модели за бягане и ги интегрират във всекидневен тенис модел. Като един от световните продуценти на най-високо ниво, Фарел Уилямс е създател – той пише песни, чрез които разказва истории, затова очаквайте всяка следваща серия на Tennis Hu да бъде съпътствана от силна история.

Hu линията беше обявена миналата година с ясното мото на Фарел “I play for the human race” („Играя за човешката раса“). Тази година Фарел ще използва своя собствен опит на пътешественик по всички краища на света като източник на вдъхновение за предстоящите модели и нови цветови гами.

Hu е нещо повече от кампания или колекция обувки, тя олицетворява вярата. Hu е име, базирано на първата сричка на Human, призовава към обединяването ни като хора и празнуване на културните ни различия и колективната ни мощ, поясняват от adidas.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser