Преминете към основното съдържание

Fashion&Luxury Management Program: последен шанс да се включите!

Станете част от света на модата, благодарение на едно ново и различно обучение
Dolce&Gabbana
Dolce&Gabbana © сн. Imaxtree

От ноември 2017-а до май 2018-а имате невероятната възможност не само да надникнете зад кулисите на световната модна индустрия, но после и да станете част от нея. Именно това е целта на специалната програма, която се осъществява в сътрудничество между ELLE и известният MIT University.

Имате възможност да изберете само онлайн платформата на обучение или да я комбинирате с лекции в някои от големи световни градове, като се научите повече за бързата мода в Мадрид, haute couture в Париж и премиум брандовете в Ню Йорк, както и иновациите в MIT кампуса в Бостън. Лектори са модни експерти и бизнес лидери от най-големите развиващи се центрове. Списание ELLE допълнително ви осигурява посещение в ателиета на топдизайнери и срещи със самите тях, както и в шоурумите, за да се запознаете повече с маркетинговите им стратегии. Ще надникнете и в редакциите на ELLE Испания, ELLE Франция и ELLE САЩ, за да видите как се прави всеки един техен брой.

След завършването си ще получите кредити за MIT University и ще може да кандидатствате за работа в успешни брандове, а защо не и да създадете свой такъв. „Като основна част от модния и луксозен сектор, ELLE винаги споделя своята гледна точка с читателите си“, споделя Констанс Бенке, CEO на ELLE France и ELLE International в отговор на това защо брандът е основен партньор в програмата.

Още информация и записване ТУК

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser