Преминете към основното съдържание

Лифтинг... там долу!!!

Вижте в снимки защо всяка жена трябва да може да задържи топче от пинг понг във вагината си
© @kimanani

Хората използват много и различни методи, за да подобрят интимния си живот. Колкото повече познаваме тялото си, толкова по-голям е шансът за това. Жените трябва не само да познават вагината си много добре, но и да я поддържат в добра форма – както и да го разбирате. Съществува набор от упражнения, като тези на Кегел, с които може чувствително да подобрите кондицията й.

В Instagram съществува каталог с хаштаг #ThingsILiftWithMyVagina.

Това вагинално Кунг Фу е метод за стягане на половите органи, който се препоръчва на всички жени, за да могат те отново да открият хармонията с тялото си и да балансират сексуалната си енергия. Т.е. - нещо като йога за вагина. Никак не е странно, че толкова много жени са последователки на този метод.

Голям е наборът от познати вече начини да практикувате тази „йога“: чрез поставяне на нефритено „яйце“ във влагалището, до използването на наниз топчета и др. Благодарение на тези пособия ще подсилите тазовото си дъно повече, отколкото с обикновените упражнения на Кегел, а това ще ви даде като бонус повече сексуална енергия и увереност. А ползите във всички сфери на живота ви няма да закъснеят.

Ето какво ще ви донесе една силна и здрава вагина:

1. Повече оргазми.

2. По-добър оргазъм – по-дълъг, по-дълбок, по-интензивен.

3. Силната вагина, благодарение на мускулатурата си, поддържа по-добре вътрешните ви органи.

4. Осигурява по-лесно раждане и по-бързо възстановяване след това.

5. Повишава либидото. Когато влагалището е слабо, то е непълноценно, а силната мускулатура в тази област води до по-голяма чувствителност, съответно и до повече удоволствие.

6. Силни влагалищни мускули предотвратяват уринарната инконтиненция (изпускането на урина).

7. Увеличава се кръвообращението на вагиналния канал, което води до по-лесно овлажняване (сухотата е доста разпространен проблем сред жените и една от причините за ниско ниво на сексуална активност).

8. Да тренирате мускулите на вагината си ще ви помогне да възобновите потока на сексуалната си енергия, а това ще влее нов живот във всичко, което правите.

9. Фейслифт – една от най-важните последици. Тонизираната вагинална мускулатира ще се отрази на мускулите на тазовото дъно, което ще промени начина, по който изглеждате.

Трябва да можете да задържате топче от пинг-понг във вагината си – това е по силите на всяка жена. Така са ви гарантирани множествени оргазми и енергия, която може да промени целия ви живот. И така, излиза, че всичко, от което се нуждаем, е силна вагина!

Най-известната привърженичка на това движение е Ким Анами, която представя себе си именно като инструктор по вагинален лифтинг. Снимките в профила й в Instagram са удивителни. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser