Преминете към основното съдържание

Fendi есен-зима 2021/2022 се открои с елегантни идеи, подходящи за ежедневието

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Fendi показа неутрални бежови нюанси, типични за стила на марката и доказващи, че бежовото не е скучно, а е сред най-елегантните цветове, които излъчват лукс и класа. Колекцията се подчини и на класиката, с няколко тоалета в черно и бяло. Визиите на Fendi есен-зима 2021/2022 са съсредоточени върху ежедневните облекла.

Преобладава традиционният стил на бранда, но дизайнерът Ким Джоунс добави и някои промени. Откроиха се и пухкавите палта с рециклиран косъм от лисица. Джоунс твърди, че подходът му в това отношение има за цел да балансира между два въпроса - какво иска клиентът и как да му отговори етично.

По време на разговор в платформата Zoom, Силвия Вентурини Фенди се засмя, когато си спомни за настояването на Лагерфелд никога да не взима идеи от личния му архив. „Той би казал, че това му напомня за нещо, което вече е правил. И дори да беше така, аз винаги отричах“, споделя дизайнерката.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser