Преминете към основното съдържание

Феноменално чисти зъби

Remington променя представата ни за електрическа четка
© iStock, PR

Лук, ябълки, ягоди, сода – разбира се, че сте чували за бабините методи за избелване на зъбите. И със сигурност сте опитвали някои от тях. Но благодарение на новите технологии подобни мисли и намерения са останали в миналото. Да живеят електрическите четки за зъби и по-специално една: електрическа четка за зъби Remington SONICFRESH™ Total Clean SFT-150!

31 000 движения в минута

Доверяваме се на Remington! Новата електрическа четка с модерната почистваща технология се отличава от познатите досега. С какво?! Технологията Sonic Pulse гарантира 31 000 почистващи движения в минута и динамичното дълбоко почистване ви помага да се радвате на естествено бели зъби.

Различни режими

Различните хора имат различни нужди и навици за почистване на зъбите – 3 почистващи режима задоволяват тези различни нужди. Режим "Масаж" за стимулиране на венците, "Чувствителен режим" за по-деликатно почистване и режим "Почистване" за ежедневно дълбоко почистване.

Точен часовник

За да спазвате препоръчителното оптимално време за почистване, четката има професионален 2-минутен таймер с 30-секундно интервално отмерване. За постигане на най-добри резултати, разделете зоната на устата си на 4 секции и четкайте всяка една по отделно. Четката ще ви подскаже кога е време да преминете към следващата зона, като ще пулсира на всеки 30 секунди и когато почистването е приключило.

Удобство за цялото семейство

В комплекта на този модел има включени 3 четкащи глави, като всяка се отличава от останалите с различен цветен пръстен (червен, син и жълт), така че цялото ви семейство може да се възползва от тази модерна система за почистване.

Да обобщим всички характеристики на eлектрическа четка за зъби Remington SONICFRESH™ Total Clean SFT-150:

  • Технология Sonic Pulse Technology: 31000 почистващи движения в минута
  • Дълъг живот на батерията: до две седмици използване с едно зареждане
  • Професионален 2-минутен таймер и 30-секундно интервално отмерване
  • 3 почистващи режима: Почистване, Чувствително и Масаж
  • 3 цветни LED индикаторни светлини
  • Фин и лек дизайн – лесни за употреба
  • Хигиенично калъфче за съхранение – идеално за пътуване
  • Комплект от 3 четкащи глави (всяка със индивидуален цветен пръстен)
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser