Преминете към основното съдържание

Феновете на Бритни Спиърс смятат, че любимката им е мъртва

Сред основните теории е и тази, че в социалните мрежи се появява двойничка на звездата.

Почитателите на Бритни Спиърс обсъждат конспиративна теория, че певицата всъщност е мъртва. Потребителите на мрежата са стигнали до подобен извод заради странното съдържание в социалните мрежи на звездата: то е еднотипно, Бритни винаги се появява в едни и същи дрехи и мястото на заснемане на видеоклиповете никога не се променя. Всичко това навело феновете на мисълта, че някой поддържа акаунта на Бритни Спиърс вместо нея и просто публикува старо съдържание, както и че нейна двойничка се снима вместо певицата във видеата.

Теорията, че Бритни Спиърс е мъртва, витае в мрежата отдавна: поддръжниците й са на мнение, че звездата е починала през 2004 г. На тези мисли ги навежда текстът на песента Mona Lisa, издадена през същата година, където има намек за двойник: Бритни Спиърс пее за смъртта на определена известна жена, която е била клонирана. Песента трябваше да бъде включена в албума The Original Doll, който така и не беше издаден, а текстът на самата песен по-късно беше преработен.

Феновете отново си спомниха тази теория, след като забелязаха странности в поведението на звездата - наскоро певицата каза, че отива в Ню Йорк, но не публикува нито една снимка от пътуването.

TMZ обаче, позовавайки се на свои източници, опровергава тази теория. Според вътрешен човек информацията за пътуването до Ню Йорк е била пусната умишлено, защото Бритни Спиърс и съпругът й Сам Асгари искали да прекарат известно време в Мексико. Освен това видеото под душа, което Спиърс наскоро публикува в Instagram*, всъщност е заснето в Мексико и не е старо. Самата певица разказа за пътуването до Мексико в социалните мрежи: в публикацията тя призна, че е пресякла границата за първи път от 15 години и е пила кафе за първи път от много време.

Феновете също така подозират, че в социалните мрежи на любимката им се изявява нейна двойничка. Като доказателство те представят доводи като тва, че усмивката на певицата се е променила много, а татуировките й не се виждат на всички видеоклипове.

В същото време Бритни Спиърс за последно се появи публично на сватбата си преди шест месеца. На събитието присъстваха известни гости - Мадона, Парис Хилтън, Дрю Баримор, Селена Гомес.

Сред почитателите на Бритни има такива, които се притесняват, че тя отново е под нечие наблюдение и помолиха певицата да даде знак дали е добре, но това доведе само до спиране на опцията за коментари в профила на звездата.

От 2008 г. до 2021 г. Бритни Спиърс беше под опеката на баща си, след като получи нервен срив. След като съдът освободи Джейми Спиърс от попечителството на дъщеря му, Бритни каза, че родителите и сестра й са нарушавали правата й, напълно са контролирали живота и финансите й, принуждавали са я да работи и саа й се подигравали, когато се е чувствала зле.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser