Преминете към основното съдържание

Феновете на Киану Рийвс искат той да бъде признат за човек на годината

Петицията е подписана от десетки хиляди души
© YSL

Феновете на актьора Киану Рийвс искат списание "Time" да го признае за човек на годината. В момента над 66 хиляди потребители вече са се регистрирали за съответната петиция на сайта Change.org.

"Киану тайно дари милиони от приходите си на детски болници и други благотворителни дейности, правеше добрини, които мнозина виждаха със собствените си очи и не искаше нищо в замяна", обяснява авторът на петицията.

След участието си във филмите зa Джон Уик, Киану Рийвс се завърна в списъка на големите холивудски знаменитости. През последните години той също така се превърна в интернет звезда и много миймове с актьора се появиха из нета.

В последно врме списание "Time" награждава не лица за човек на годината, а цяла група от хора, които се борят за социални и политически права. Например, миналата година наградата взема журналисти, които са рискували живота си в името на истината.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser