Преминете към основното съдържание

Фестивалите на близки и (не)далечни разстояния

Свободното време е за приключения и хубава музика

Hills of Rock - 28, 29 и 30 юни

Хедлайнерите на третото поредно издание на рок фестивала са легендарната група Whitesnake заедно с Disturbed и Garbage. Към тях на Гребен канал в Пловдив се присъединяват още много изпълнители, които ще разтърсят публиката!

EXIT - от 4 до 7 юли

Най-очакваният фестивал на Балканите и тази година е с безпогрешен лайнъп – The Cure, Skepta, IAMDDB, The Chainsmokers, Carl Cox, Peggy Gou, Sofi Tukker, Tom Walker са само част от имената, които ще озвучат Петроварадинска крепост в Нови Сад, Сърбия.

A to Jazz

А to JazZ - 5, 6 и 7 юли

Фестивалът тази година е посветен на младото поколение в музиката, новото звучене и авангардните смесици от стилове. На зелените поляни на Южен парк ще забият новаторите Jacob Collier, Christian Scott aTunde Adjuah, Ghost-Note и редица други брилянтни музиканти.

MELT - от 19 до 21 юли

На 20 км от германския град Дезау монументалният Ферополис ще се оживи благодарение на A$AP Rocky, Bon Iver, Jorja Smith, Skepta, Kaytranada, Virgil Abloh – все гръмки имена, които не искате да пропуснете да чуете и видите на живо.

Summer Well - 10, 11 август

През най-жаркото време на сезона румънският фестивал е много добра идея не само заради хедлайнърите The 1975, Jungle, The National, Maribou State, Tender, но и заради приказната локация.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser