Преминете към основното съдържание

Fibank отново с престижна награда

И със специална програма за жени предприемачи
© istock

Традицията продължава. След като миналата година Първа инвестиционна банка беше отличена на BUSINESS LADY AWARDS в категория „Финансов сектор“ за успешно налагане на търговска марка, тази година банката отново е сред победителите. Сега призът, който е в категория „Бързо развиващ се продукт“, беше връчен на Fibank за успешното позициониране на продукта „Дебитна карта за деца и тийнейджъри“.

Наградата прие г-жа Илона Станева, директор Маркетинг и реклама във Fibank. Същия ден на специалното събитие BUSINESS LADY EXCELLENCE тя разгледа темата „Стереотипи. Традиции. Манталитет“, като засегна въпроса за натиска на обществото ни върху жените и разгледа идеи за справяне с проблема.

Г-н Георги Руйчев, изпълнителен директор на Български форум на бизнес лидерите, и г-жа Илона Станева, директор Маркетинг и реклама във Fibank

Г-жа Станева представи и специално разработената от Fibank програма за финансиране на жени предприемачи – Smart Lady. Програмата включва различни банкови продукти с преференциални условия и редица финансови и нефинансови решения, които предлагат подкрепа, сигурност и спокойствие. За една година от създаването си Smart Lady е подпомогнала повече от 300 жени да развият собствен бизнес в България. Миналата година банката бе отличена именно с тази програма.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser