Преминете към основното съдържание

Филми за пътешествия към себе си

„ПРЕДИ ИЗГРЕВ“ (1995)

Ако сте романтични пътешественици, този филм с Итън Хоук и Джули Делпи е за вас. И не само той, но и следващите два от поредицата – „Преди залез“ и „Преди полунощ“. На път за Виена Джеси среща Селин, френска студентка, която се прибира към Париж. Той й предлага да слезе от влака с него във Виена, където имат една нощ. Какво се случва? Ако не сте гледали филма, гледайте го, по наше мнение той е най-силният от трите. Накратко, откриваш ново място, нов човек, но и себе си. Което ти е достатъчно за следващите поне девет години.

1 от 5

„ПРЕДИ ИЗГРЕВ“ (1995) Ако сте романтични пътешественици, този филм с Итън Хоук и Джули Делпи е за вас. И не само той, но и следващите два от поредицата – „Преди залез“ и „Преди полунощ“. На път за Виена Джеси среща Селин, френска студентка, която се прибира към Париж. Той й предлага да слезе от влака с него във Виена, където имат една нощ. Какво се случва? Ако не сте гледали филма, гледайте го, по наше мнение той е най-силният от трите. Накратко, откриваш ново място, нов човек, но и себе си. Което ти е достатъчно за следващите поне девет години.



Свързани статии
Мечтаете за следващото си пътешествие? Ето 5 актуални тренда за 2020 г.

Експертите очертаха основни тенденции при пътуванията тази година

5 филма, в които пътешествията са по-необичайни

Те могат да ви вдъхновят за следващата ви дестинация, но могат и да ви дадат идея как да преоткриете себе си

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser