Преминете към основното съдържание

Филмовите премиери през декември

"Дяволът в теб" е вледеняващ хорър! Бившето ченге Мегън Рийд (Шей Мичъл) се опитва да вкара живота си в релси, след като не успява да предотврати убийството на своя партньор. Докато си стъпи на краката, Мегън започва работа в моргата в болница в Бостън, където намира спокойствие и усамотение. Но една нощ това се променя, след като в моргата е докаран труп на момиче, починало по време на екзорсистки ритуал. 
Вече е в кината.

1 от 11

"Дяволът в теб" е вледеняващ хорър! Бившето ченге Мегън Рийд (Шей Мичъл) се опитва да вкара живота си в релси, след като не успява да предотврати убийството на своя партньор. Докато си стъпи на краката, Мегън започва работа в моргата в болница в Бостън, където намира спокойствие и усамотение. Но една нощ това се променя, след като в моргата е докаран труп на момиче, починало по време на екзорсистки ритуал. Вече е в кината.

© Columbia Pictures/"Александра филмс"Свързани статии
Филмовите премиери през декември

Предстоящите почивни дни са идеалното време да отидете на кино. А и има какво да гледате!

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser