Преминете към основното съдържание

Флоралните елементи ни зареждат с положителна енергия

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Флоралите излъчват положителна енергия, защото ги свързваме с пролетта и определено ще са тренди за пролет-лято 2020. Брандове като Valentino, Chanel, Dolce&Gabbana, Versace, Saint Laurent и много други ги включиха в колекциите си. Те бяха тренд и за есен-зима 2019/2020, зареждаха ни и ни връщаха спомените, когато навън беше 25 градуса, а ние се разхождахме, облечени с любимата рокля.

Аксесоарите за коса, бижутата и коланите, под формата на цветя, могат коренно да преобразят стайлинга ви. Дори и най-малките детайли от визията са от особено значение, не ги пренебрегвайте.

Флоралните рокли са сред най-желаните модни находки, тъй като олицетворяват красотата и грациозността, която носи притежателката им. Те са класическо решение, което никога няма да излезе от мода, подходящо както за ежедневието, така и за вечерните уикенд партита. А вие обличате ли се често с флорали?

В галерията ще намерите няколко стайлинг идеи, при които централно място заемат цветята.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser