Преминете към основното съдържание

Фокус: маникюрът на сезона

Вижте 3 от най-силните тенденции на сезона и още предложения от дизайнерите
© ImaxTree

Факт, маникюрът говори за вашия стил, настроение и вкус – това е пълноценен аксесоар и често изборът му е спонтанен, но в повечето случаи е добре обмислен и съобразен с визията и излъчването ви. Вдъхновението ви може да създаде ексцентрични или класически произведения. И такива са и тенденциите на новия сезон.

Ретро и семпло

© ImaxTree, DSquared2 AW15

Класическият френски маникюр бе възроден от канадските близнаци в модното дуо Dsquared2 и то след години пренебрегване от стилисти и визажисти. Разбира се, подобна класика винаги е придружена от винени, рубинени и бежови цветове на ноктите, оформени в квадратна или обла форма.

Блестящ метал

© ImaxTree, Vivienne Westwood AW15

Дали ще използвате стикери за маникюр или лак за нокти в метални оттенъци, този маникюр е магнит за очите – да, освобождава ви от необходимостта да носите бижута!

Плътен цвят

© ImaxTree, Antonio Marras AW15

Въпреки че черният или тъмносин плътен цвят е перфектен и за лятото, този маникюр е запазен знак за зимата и за дългите нощи. Комбинации с други цветове са позволени, но защо ли матирането продължава да занимава въображението на дизайнерите все още?! 

Автор Люба Вангелова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser